Site icon Catalunyawork

Ofertes de feina al Mobile World Capital Barcelona (MWCB)

Ofertes de feina al Mobile World Capital Barcelona (MWCB).

Mobile World Capital Barcelona (MWCB) és una iniciativa destinada a convertir Barcelona en un referent de la transformació mobile.

El seu objectiu és generar les condicions òptimes perquè empreses i agents d’àmbits diferents puguin dur a terme aquesta transformació, i que tot això estradueixi en un impacte en el territori.

MWCB és un instrument que ha d’actuar com a motor per aldesenvolupament i la internacionalització del conjunt del teixit empresarial de Barcelona, de Catalunya i d’Espanya.

L’àmplia integració de les noves tecnologies i solucions mòbils en la vida de les persones està transformant les societats i economies senceres, i el canvi ha començat.

La disrupció creada per la mobilitat és evident en les economies en desenvolupament i les desenvolupades, en l’assistència sanitària i en l’educació. El creixement mòbil està movent els mitjans de comunicació, la publicitat i software empresarial.

L’economia d’aplicacions està en auge, el comerç mòbil i la publicitat mòbil s’han disparat. Mentrestant, els nous dispositius estan expandint el significat del propi mòbil.

Talent i coneixement

.

.

Més de 47.000 empleats dedicats a recerca i desenvolupament.

Qualitat de vida i les plataformes de connexió

Mobile World Capital està interessada en convidar als millors professionals a unir-se al nostre equip.

La nostra organització es basa en un petit equip de treballadors altament qualificats. En aquesta pàgina publicarem les ofertes de feina que sorgeixin, tant per a treballadors interns com per a companyies associades.

Consulta les ofertes actuals AQUÍ.

Exit mobile version