Site icon Catalunyawork

l’Ajuntament de Barcelona cerca 100 Tècnics/es Superiors en Enginyeria

l’Ajuntament de Barcelona cerca 100 Tècnics/es Superiors en Enginyeria

Descripció funcional

Missió:

Realitzar funcions complexes de caràcter tècnic pròpies de la seva família professional, en les matèries i processos que siguin competència de l’òrgan on presten els seus serveis.

Funcions bàsiques:

Aquest lloc actua en un àmbit tàctic i amb component tècnic, realitzant tasques complexes de caràcter tècnic, integrades dins de processos definits, requerint de coneixement de la relació entre diferents processos del seu àmbit funcional o família professional.

Requereixen de coneixements en un camp tècnic, científic o especialitzat.

Les tasques d’aquest lloc de treball es desenvolupen habitualment dins d’un marc normatiu i procediments estandarditzat.

Disposen de llibertat per planificar i organitzar el seu temps i rebre supervisió sobre els resultats.

Requereixen de la capacitat de comunicació i influència necessària per interactuar amb la ciutadania o amb personal de la Corporació Municipal influint-los i donant-los servei en el seu àmbit de competència.

Descripción funcional

Misión:

Realizar funciones complejas de carácter técnico propias de su familia profesional, en las materias y procesos que sean competencia del órgano donde prestan sus servicios.

Funciones básicas:

Este sitio actúa en un ámbito táctico y con componente técnico, realizando tareas complejas de carácter técnico, integradas dentro de procesos definidos, requiriendo de conocimiento de la relación entre diferentes procesos de su ámbito funcional o familia profesional.

Requieren de conocimientos en un campo técnico, científico o especializado.

Las tareas de este puesto de trabajo se desarrollan habitualmente dentro de un marco normativo y procedimientos estandarizado.

Disponen de libertad para planificar y organizar su tiempo y recibir supervisión sobre los resultados.

Requieren de la capacidad de comunicación e influencia necesaria para interactuar con la ciudadanía o con personal de la Corporación Municipal influyendo los mismos y dándoles servicio en su ámbito de competencia.

Bases i impresos de sol.licitud

Exit mobile version