Site icon Catalunyawork

Inici del procés selectiu de 153 bombers de l’escala bàsica

Inici del procés selectiu de 153 bombers de l’escala bàsica

S’obre la convocatòria de procés selectiu per a l’ingrés a la categoria de bomber/a de l’escala bàsica (grup C, subgrup C2) del cos de Bombers de la Generalitat, mitjançant el procediment de concurs oposició.

Es convoquen 153 places de la categoria de bomber/a de l’escala bàsica (grup C, subgrup C2) del cos de Bombers de la Generalitat, de les quals 14 corresponen al 10% addicional, d’acord amb l’oferta d’ocupació pública per a l’any 2015.

Import de la taxa:

Sol·licitud de participació:

a) Telemàtic: a través de la plataforma Tràmits Gencat, accedint a l’adreça següent:
http://web.gencat.cat/ca/tramits, mitjançant el formulari habilitat a l’efecte i seguint les instruccions que proporciona la mateixa aplicació. Les sol·licituds tramitades per aquest portal queden registrades automàticament en el Registre general electrònic.

b) Presencial: mitjançant el model de sol·licitud d’admissió en suport paper, que es pot obtenir al web del Departament d’Interior, mitjançant l’adreça
http://interior.gencat.cat/ca/arees_dactuacio/bombers/convocatories/bombers/; i es poden presentar en els registres del Departament d’Interior, de la Direcció General de Prevenció, Extinció d’Incendis i Salvaments i dels serveis territorials del Departament d’Interior.

Així mateix, són vàlides les sol·licituds presentades en els registres dels òrgans o oficines que preveuen els articles 38.4 de la Llei 30/1992, de 26 de novembre, de règim jurídic de les administracions públiques i del procediment administratiu comú, i 25 de la Llei 26/2010, del 3 d’agost, de règim jurídic i de procediment de les administracions públiques de Catalunya.

Se abre la convocatoria de proceso selectivo para el ingreso en la categoría de bombero / a de la escala básica (grupo C, subgrupo C2) del cuerpo de Bomberos de la Generalidad, mediante el procedimiento de concurso oposición.

Se convocan 153 plazas de la categoría de bombero / a de la escala básica (grupo C, subgrupo C2) del cuerpo de Bomberos de la Generalidad, de las cuales 14 corresponden al 10% adicional, de acuerdo con la oferta de empleo público para el año 2015.

Importe de la tasa:

Solicitud de participación:

a) Telemático: a través de la plataforma Trámites Gencat, accediendo a la siguiente dirección:
http://web.gencat.cat/ca/tramits, mediante el formulario habilitado al efecto y siguiendo las instrucciones que proporciona la misma aplicación. Las solicitudes tramitadas por este portal quedan registradas automáticamente en el Registro general electrónico.

b) Presencial: mediante el modelo de solicitud de admisión en soporte papel, que se puede obtener en la web del Departament d’Interior, mediante la dirección
http://interior.gencat.cat/ca/arees_dactuacio/bombers/convocatories/bombers/; y se pueden presentar en los registros del Departamento de Interior, de la Departament d’Interior, de la Direcció General de Prevenció, Extinció d’Incendis i Salvaments i dels serveis territorials del Departament d’Interior.

Asimismo, son válidas las solicitudes presentadas en los registros de los órganos u oficinas previstos en los artículos 38.4 de la Ley 30/1992, de 26 de noviembre, de régimen jurídico de las administraciones públicas y del procedimiento administrativo común, y 25 de la Ley 26/2010, de 3 de agosto, de régimen jurídico y de procedimiento de las administraciones públicas de Cataluña.

Termini de presentació de sol·licituds: 07/03/2016
Expedient: 81/16
Sistema de selecció: Concurs oposició
Tipus de personal: Funcionari
Grup de titulació: Subgrup C2: Títol de graduat escolar, graduat en ESO, FP de primer grau o cicle formatiu de grau mitjà (anterior Grup D)
Altres requisits: Nivell B2 de català / Permís de conduir C
Matèries: Servei d’extinció d’incendis

Si tens dificultat per visualitzar completament el següent quadre des d’un mòbil posa’l en horitzontal.

Data pub. Butlletí Núm Descripció
23/07/2015 DOGC 6919 Oferta pública
15/02/2016 DOGC 7058 Bases específiques. Convocatòria. Temari
Exit mobile version