Site icon Catalunyawork

Inici de procés de selecció d’agents cívics

Inici de procés de selecció d’agents cívics a Barcelona

Nom de l’oferta: AGENTS CÍVICS Referência: 313-BAGCI801

La funció de l’agent cívic serà la de promoure el civisme a la ciutat de Barcelona i desenvolupar les tasques per prevenir comportaments i actituds inadequades en l’espai públic i esdeveniments que tenen lloc a la ciutat. Es tracta de cercar la conscienciació, les actituds i els comportaments cívics de les persones per una convivència adequada. La tipologia d’actuació de l’AGENT CÍVIC serà en general la de: Informar, Requerir, Advertir i donar Avís a Guàrdia Urbana. La seva tasca serà d’INFORMACIÓ i MEDIACIÓ, no de sanció.

Requisits:

Perfil:

Ofereixen:

IMPRESCINDIBLE ADJUNTAR CV CARNETS DE CONDUIR, DNI, Num SS i Titulació, així com emplenar tots els camps corresponents a les dades personals, formació acadèmica, experiència, idiomes, etc. No s’acceptaran candidatures que no compleixin amb aquest requisit.

Nombre de la oferta: AGENTES CÍVICOS Referencia: 313-BAGCI801

La función del agente cívico será la de promover el civismo en la ciudad de Barcelona y desarrollar las tareas para prevenir comportamientos y actitudes inadecuadas en el espacio público y eventos que tienen lugar en la ciudad. Se trata de buscar la concienciación, las actitudes y los comportamientos cívicos de las personas para una convivencia adecuada. La tipología de actuación del AGENTE CÍVICO será en general la de: Informar, Requerir, Advertir y dar Aviso a Guardia Urbana. Su tarea será de INFORMACIÓN y MEDIACIÓN, no de sanción.

Requisitos:

Perfil:

Ofrecen:

IMPRESCINDIBLE ADJUNTAR CV CARNÉS DE CONDUCIR, DNI, Num SS y Titulación, así como rellenar todos los campos correspondientes a los datos personales, formación académica, experiencia, idiomas, etc .. No se aceptarán candidaturas que no cumplan con este requisito.

Per aquest procés de selecció, estem col•laborant amb Barcelona Activa. Si vols participar en el procés, has de registrar les teves dades al següent web : http://w27.bcn.cat/porta22/cat/activitats/edit-ws/vols-treballar-d-agent-civic-a-barcelona.do?idActivitat=799620

Exit mobile version