Site icon Catalunyawork

Forma part de l’equip de PUIG

Forma part de l’equip de PUIG

Puig és una empresa familiar de moda i fragàncies amb seu a Barcelona, dirigida en l’actualitat per la tercera generació de la família. Puig destaca per la seva capacitat de construir marques a través de la moda i, especialment, per traduir aquesta imatge al món de les fragàncies a través de storytelling i l’excel·lència dels seus productes.

Els bons resultats de Puig s’han traduït en un creixement sostingut i ingressos de 1.645 M € el 2015. Entre les seves històries d’èxit figuren diverses marques pròpies com Carolina Herrera, Nina Ricci, Paco Rabanne, Jean Paul Gaultier, Penhaligon ‘si l’Artisan Parfumeur ; llicències com Prada, Valentino, Comme des Garçons, i fragàncies Celebrities. Els seus productes es venen en més de 150 països.

Valors. S’inspiren els valors expressats en el nostre lema: Passion, People, Performance.

Passion. Es lliuren en cos i ànima a la nostra feina. Senten passió per la qualitat dels seus productes, l’èxit de la seva empresa, els somnis dels seus clients. Per a Puig, la passió és … Audàcia. Emoció. Creativitat. Innovació.

People. El talent col·lectiu d’uns equips lliurats al seu treball i plens d’ambició és una eina imprescindible per crear i comercialitzar algunes de les fragàncies amb més personalitat del planeta. A Puig, les persones representen … Compromís. Esperit empresarial. Autenticitat.

Performance. Com a empresa familiar, estan en condicions de plantejar-se objectius a llarg termini i alhora aprofitar les oportunitats en el moment en què sorgeixen. L’excel·lència que perdura en el temps parla per si mateixa. A Puig, excel·lència és sinònim de … Visió a llarg termini. Sentit comú. Capacitat d’afrontar reptes. Eficiència.

A Puig busquen a persones intel·ligents i amb recursos, que vulguin triomfar i sense por a aprendre. Persones curioses i innovadores amb un perfil internacional que vulguin unir-se a una empresa única que celebra ja els seus cent anys d’existència.

Si vols formar part de l’equip de Puig pots consultar les ofertes de feina vacants aquí.
Exit mobile version