Site icon Catalunyawork

Es seleccionen operaris/es per a planta de producció

Es seleccionen operaris/es per a planta de producció

Es selecciona per a empresa del sector del vidre i/o marbre situada a Granollers a operaris/es per a la seva planta de producció.

Busquen personal organitzat, polivalent i amb capacitat de treballar en equip, proactivitat i amb experiència en manipulació i producció, maneig de màquines (forns, tall, laminat…) i amb experiència en maneig de pont grua i carretons elevadors. Tot el personal ha de tenir disponibilitat per treballar amb horaris rotatius.
  1. Peó d’expedicions: coneixements en fusteria i càrrega i descàrrega de camiones.imprescindible carnet de pont grua i carretó elevador.
  2. Operari/a forns: valorable treballs en forns o processos tèrmics dins el sector de l’vidrio.imprescindible pont grua i formació FP o CFGS.
  3. Operari/a especialista en tall: experiència prèvia en tall de vidre, coneixements en control numèric. disposar de carnet de carretó i pont grúa.formación cfgs en mecànica.
  4. Peó manufactura: experiència en cnc, maneig de pont grua i carretó. formació en fp o cfgs
  5. Operari/a laminat: habituat a treballar en equip, experiències anteriors amb vidre laminat. maneig de pont grua i valorable FP o CFGS
  6. Supervisor: experiència en gestió d’equips humans d’almenys 10 persones, coneixements en processos productius amb forns, processos tèrmics o sector vidre. cfgs o enginyeria.

Les tasques a desenvolupar són:

Es requereix:

S’ofereix:

Interessats contactar amb:

epos oficina granollers
jessica zorrilla
consultorgranollers2@epos-ett.com

Exit mobile version