Site icon Catalunyawork

Es necessiten 100 figurants per al rodatge de “LA CATEDRAL DEL MAR”

Es necessiten 100 figurants per al rodatge de “LA CATEDRAL DEL MAR” a Cardona

ADECCO AUDIOVISUAL precisa 100 figurants de totes les edats per sèrie d’època ambientada a Barcelona que es gravarà a Cardona els dies 18 i 19 d’octubre.

Per les característiques del projecte es valoraran positivament candidats/es amb el següent perfil: barba i tall de cabell clàssic, llarg tant per a homes com a dones, sense pírcings ni tatuatges en zones visibles.

S’ofereix:

D’acord amb la Llei Orgànica, 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal (LOPD) la informació que facilites a ADECCO AUDIOVISUAL al teu correu previ, serà tractada confidencialment, tenint com a exclusiva finalitat la de dur a terme la selecció i contractació de figurants per a l’oferta publicada. La informació, en cas de no ser seleccionat/a ni convocat al càsting, serà convenientment eliminada, no quedant-se amb cap dada teu.

En cas contrari, les teves dades seran incloses en un fitxer denominada “ADECCO AUDIOVISUAL” degudament inscrit a la Agencia Española de Protección de Datos i el titular i responsable és el Grupo Adecco, amb domicili social a el Camino del Cerro de los Gamos, nº 3 – 28224 – Pozuelo de Alarcón (Madrid), davant qui podràs exercitar els drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició mitjançant escrit dirigit al Departamento de Organización, Selección y Calidad, acompanyant còpia de document que acrediti la seva persona (DNI, NIE, passaport) .

A l’facilitar les seves dades, acceptes i consenteixes expressament el tractament dels mateixos, inclòs el tractament de la seva imatge i/o veu. Per l’especialitat de les produccions audiovisuals, les dades recollides podran ser cedides a les empreses clients per a les quals es realitza el càsting o a l’agència Xtrasbetter S.L. que, en aquest cas, està treballant amb ADECCO AUDIOVISUAL per a aquest projecte. Així mateix, les teves dades personals podran ser cedides a les empreses del Grup Adecco, a excepció de dades de nivell alt que fa la LOPD. Per a més informació, pots visitar la pàgina de adecco.es o posar-te en contacte amb ADECCO AUDIOVISUAL.

Llevat que els indiquis el contrari, entendran que prestes la teva conformitat per a l’ús de les teves dades segons el que recull la política abans indicada. En qualsevol altre cas, si us plau, posa’t en contacte amb ADECCO AUDIOVISUAL a aquesta mateixa adreça de correu.

Requisits:

Pels horaris de rodatge és aconsellable residir a CARDONA i zones properes. Important comptar amb disponibilitat completa per treballar en les dates previstes.

Interessats/des envieu mail a: c.vazquez-casting@adecco.com assumpte SERIE CARDONA

www.adeccoaudiovisual.com

Exit mobile version