Site icon Catalunyawork

Es necesiten 10 conserges per a suplencies d’estiu

Es necesiten 10 conserges per a suplencies d’estiu

IPRES és una Associació sense ànim de lucre, dedicada a la integració de persones amb risc d’exclusió social en el món laboral.

IPRES està reconegut com Centre Especial de Treball (CET) per la Generalitat de Catalunya.

La seva missió és la integració laboral de persones amb discapacitat física i psíquica a través de la realització d’activitats productives i participant en la selecció, formació i seguiment amb l’objectiu d’aconseguir de forma normalitzada la integració de les persones.

A causa del gran volum d’ofertes en època estival necessiten personal per Conserjerias i auxiliars de control a pàrquings, horaris diversos, temporal.

Funcions a realitzar:

Requisits:

Contracte:

IPRES es una Asociación sin ánimo de lucro, dedicada a la integración de personas con riesgo de exclusión social en el mundo laboral.

IPRES está reconocido como Centre Especial de Treball (CET) por la Generalitat de Catalunya.

Su misión es la integración laboral de personas con discapacidad física y psiquica a través de la realización de actividades productivas y participando en la selección, formación y seguimiento con el objetivo de lograr de forma normalizada la integración de las personas.

Debido al gran volumen de ofertas en epoca estival necesitan personal para conserjerias y auxiliares de control en parkings, horarios varios, temporal.

Funciones a realizar:

Requisitos:

Contrato:

Si estàs interessat/da en aquesta oferta pots inscriure’t aquí.
Exit mobile version