Site icon Catalunyawork

Envia el teu CV a Makro

Envia el teu CV a Makro provincia de Barcelona i Tarragona

Makro és una cadena de botigues d’autoservei de vendes a l’engròs de insums comercials. Va ser fundada el 31 de març de 1968 a Amsterdam, Països Baixos, pel sistema del doctor Otto Beishem.

Makro va obrir sucursals a la resta dels països europeus. El 1970 i 1980 va ampliar el seu negoci a Amèrica i Àsia. No obstant això, va tancar les seves sucursals a Amèrica del Nord. Les botigues Makro no estan obertes per al públic en general sinó per a aquells que es registrin en el sistema de makro i posseeixin el seu passaport. Les botigues Makro serveixen generalment a sectors com hotels, restaurants i càtering (fins i tot en Makro Mail hi ha una secció dedicada a aquests). El 1998 van passar a formar part de Metro Cash&Carry quan el Grup Metro va adquirir els establiments Makro a Espanya ia Europa.

Makro avui forma part del consorci alemany Metro Group. En l’actualitat Makro té obertes més de 700 botigues en quatre continents; això ho converteix en l’empresa de vendes a l’engròs més gran del món i és el tercer grup mundial en distribució, amb presència a 33 països (la facturació total del grup Metro va ser de 60 mil milions de € en 2006). La facturació de Makro durant l’any 2007 va ser de 31,7 milers de milions d’euros.

Makro ven aliments i productes no alimentaris, generalment situats en diferents seccions de la botiga, els quals són exposats en el seu famós Makro Mail de circulació quinzenal.

Si estas interessat/da en formar part de la borsa de treball de Makro pots omplir el següent formulari.
Exit mobile version