Site icon Catalunyawork

Envia el teu CV a La Fundació Puigvert

Envia el teu CV a La Fundació Puigvert

La Fundació Puigvert, com a centre referent en Urologia, Nefrologia i Andrologia, té com a part de la seva missió promocionar i desenvolupar el coneixement científic d’aquestes especialitats.

La Fundació és coneguda per la comunitat científica per l’excel·lència de la seva transmissió de coneixements, sustentada en l’experiència i l’expertesa dels seus professionals.

La Fundació Puigvert, a través de tots els seus Serveis i específicament, des del Departament de Recursos Humans, s’encarrega d’atraure, incorporar, desenvolupar i assolir la satisfacció del seu personal, per transmetre alts nivells d’atenció, cura, suport i relació humana als seus usuaris.

El 78,13% dels seus empleats considera que la institució és un lloc recomanable on treballar (enquesta satisfacció del personal, novembre 2009).

El 90% dels seus malalts, si haguessin de tornar a ingressar, voldrien anar novament al centre (enquesta satisfacció usuaris sector públic, desembre 2009).

La Fundación Puigvert, como centro referente en Urología, Nefrología y Andrología, tiene como parte de su misión promocionar y desarrollar el conocimiento científico de estas especialidades.

La Fundación es conocida por la comunidad científica por la excelencia de su transmisión de conocimientos, sustentada en la experiencia y la pericia de sus profesionales.

La Fundación Puigvert, a través de todos sus servicios y específicamente, desde el Departamento de Recursos Humanos, se encarga de atraer, incorporar, desarrollar y lograr la satisfacción de su personal, para transmitir altos niveles de atención, cuidado, apoyo y relación humana a sus usuarios.

El 78,13% de sus empleados considera que la institución es un lugar recomendable donde trabajar (encuesta satisfacción del personal, noviembre 2009).

El 90% de sus enfermos, si tuvieran que volver a ingresar, querrían ir nuevamente al centro (encuesta satisfacción usuarios sector público, diciembre 2009).

Envia el teu CV des d’aquí
Exit mobile version