Site icon Catalunyawork

Envia el teu Curriculum a Abacus

Envia el teu Curriculum a Abacus

Abacus és una cooperativa de consumidors amb socis de treball referent en la distribució de productes i serveis culturals i educatius per a l’entorn escolar i familiar i la societat en general.

Any rere any, Abacus cooperativa creix en socis de consum, llocs de treball, establiments i facturació. Avui, Abacus és l’organització de consumidors més gran de Catalunya i una de les més importants de l’Estat espanyol.

El seu equip humà és el seu principal actiu, i per això ofereixen constants oportunitats de promoció. També innoven en la participació i el benestar dels socis i sòcies de treball amb iniciatives com el programa Concilia per conciliar la vida laboral i familiar o amb la promoció de canals interns per fomentar la participació.

.

.

Abacus es una cooperativa de consumidores con socios de trabajo referente en la distribución de productos y servicios culturales y educativos para el entorno escolar y familiar y la sociedad en general.

Año tras año, Abacus cooperativa crece en socios de consumo, lugares de trabajo, establecimientos y facturación. Hoy, Abacus es la organización de consumidores más grande de Cataluña y una de las más importantes de España.

Su equipo humano es su principal activo, y por eso ofrecen constantes oportunidades de promoción. También innovan en la participación y el bienestar de los socios y socias de trabajo con iniciativas como el programa Concilia para conciliar la vida laboral y familiar o con la promoción de canales internos para fomentar la participación.

Si estàs interessat/da en treballar a Abacus, pots enviar el teu currículum al seu departament de recursos humans.

 

Exit mobile version