Site icon Catalunyawork

El Zoo de Barcelona cerca assitent/a per a la secció de mamífers marins

El Zoo de Barcelona cerca assitent/a per a la secció de mamífers marins

El Zoo de Barcelona té com a principal missió ajudar a la conservació de la fauna silvestre i a la biodiversitat del món, complementant el seu treball amb el d’altres zoos, institucions i centres universitaris i científics.

Tenen previst incorporar de manera temporal i immediata un Assistent Cuidador al Parc Zoològic per reforç a la secció de Mamífers Marins.

Funcions i tasques:

Neteja i desinfecció d’instal.lacions animals i material d’ús habitual a la secció. Descongelació de peix i preparació de dietes. Realització de tests de clor. Tasques d’alimentació. Aprenentatge de les locucions que es realitzen durant les sessions educatives i de l’ús dels equips de música. Participació en l’enriquiment animal.

Abstenir-se candidats que no compleixin aquests requisits:

Contracte temporal.

Ofereixen:

IMPRESCINDIBLE ADJUNTAR CV. No s’acceptaran candidatures que no annexin el currículum.

El Zoo de Barcelona tiene como principal misión ayudar a la conservación de la fauna silvestre y la biodiversidad del mundo, complementando su trabajo con el de otros zoos, instituciones y centros universitarios y científicos.

Tienen previsto incorporar de manera temporal e inmediata un Asistente Cuidador al Parque Zoológico para refuerzo en la sección de Mamíferos Marinos.

Funciones y tareas:

Limpieza y desinfección de instalaciones animales y material de uso habitual en la sección. Descongelación de pescado y preparación de dietas. Realización de tests de cloro. Tareas de alimentación. Aprendizaje de las locuciones que se realizan durante las sesiones educativas y del uso de los equipos de música. Participación en el enriquecimiento animal.

Abstenerse candidatos que no cumplan estos requisitos:

Contrato temporal.

Ofrecen:

IMPRESCINDIBLE ADJUNTAR CV. No se aceptarán candidaturas que no anexen el currículo.

Si estàs interessat/da en aquesta oferta pots inscreiure’t AQUÍ.

[oa_social_login]

Exit mobile version