Site icon Catalunyawork

AlvatoWash necessita personal per al centre de El Corte Inglés

AlvatoWash necessita personal per al centre de El Corte Inglés a Barcelona

AlvatoWash, el centre de rentat de vehicles oficial de El Corte Inglés. A causa del fort creixement d’aquesta empresa necessiten incorporar a 30 persones.

AlvatoWash és el Concessionari Oficial de l’Brillantor, una empresa consolidada en el sector de l’Detailing, que experimenta una gran expansió per tot Espanya i que treballa per a empreses com El Corte Inglés, Ikea, Hipercor …

La seva activitat consisteix en oferir tractaments de concessionari per el recondicionament de vehicles.
Aquesta gran expansió els porta a ampliar plantilla per tot Espanya i volen incorporar a la seva empresa als millors per donar un servei increïble i de qualitat a clients de les empreses més importants a Espanya.

Les funcions del lloc consisteixen en:

AlvatoWash, el centro de lavado de vehículos oficial de El Corte Inglés. Debido al fuerte crecimiento de esta empresa necesitan incorporar a 30 personas.

AlvatoWash es el Concesionario Oficial del Brillo, una empresa consolidada en el sector del detailing, que experimenta una gran expansión por toda España y que trabaja para empresas como El Corte Inglés, Ikea, Hipercor… Su actividad consiste en ofrecer tratamientos de concesionario para el reacondicionamiento de vehículos.
Esta gran expansión les lleva a ampliar plantilla por toda España y quieren incorporar a su empresa a los mejores para dar un servicio increíble y de calidad a clientes de las empresas más importantes en España.

Las funciones del puesto consisten en:

Exit mobile version